Implementing Cisco IP Switched Networks (exam 642-813 SWITCH)

Implementing Cisco IP Switched Networks (exam 642-813 SWITCH)Deze Cisco CCNP training / cursus richt zich op complexe enterprise switching oplossingen op basis van Cisco’s Campus Enterprise Architecture. Zowel het plannen, het configureren als het implementeren komt aan bod.
Onderwerpen die onder andere behandeld worden zijn het Cisco Life-cycle Services model, beveiliging, integratie van VLAN’s en WLAN’s, high availability, het ondersteunen van voice en video en nog veel meer.
Uw resultaat
Na het volgen van deze training bent u klaar om het Cisco certificeringsexamen 642-813 met succes af te ronden. Dit is één van de drie benodigde examens voor het behalen van het Cisco CCNP certificaat. Met dit certificaat toont u aan dat u over gevorderde kennis beschikt om complexe Cisco netwerken te implementeren en te beheren.
Doelgroep
Netwerkbeheerders van een Cisco netwerk die het internationaal erkende certificaat Cisco Certified Network Professional (CCNP) willen behalen.
Inhoud CCNP SWITCH training
De training / cursus Implementing Cisco IP Switched Networks is opgebouwd uit verschillende lessen:
Cisco SWITCH 1.0: Analyzing Campus Network DesignsCisco SWITCH 1.0: Implementing VLANs in Campus NetworksCisco SWITCH 1.0: Implementing Spanning-TreeCisco SWITCH 1.0: Inter-VLAN RoutingCisco SWITCH 1.0: Highly Available NetworksCisco SWITCH 1.0: Configuring Layer 3 High AvailabilityCisco SWITCH 1.0: Minimizing Service Loss and Data TheftCisco SWITCH 1.0: Accommodating Voice and Video in Campus NetworksCisco SWITCH 1.0: Integrating Wireless LANs into a Campus Network Optionele examentraining (proefexamens)
In aanvulling op deze training kunt u een speciale examentraining aanschaffen. De examentraining bevat verschillende proefexamens die het echte examen dicht benaderen. Zowel qua vorm als qua inhoud. Dit is de ultieme manier om te testen of u klaar bent voor het examen. U kunt deze examentraining optioneel meebestellen door bovenin de optie "Examentraining" op "Ja" te zetten. Lees hier meer over deze examentraining:

Proefexamen 642-813: Implementing Cisco IP Switched Networks (SWITCH)

Benodigde voorkennis
U bent in het bezit van een geldige CCNA of een CCIE certificering. Tevens heeft u minimaal 1 jaar praktijkervaring in het beheren van, op Cisco gebaseerde, netwerken.
Examen via Pearson VUE
Na afronding van uw training kunt u zichzelf inplannen voor het examen. U kunt optioneel direct een examenvoucher meebestellen of zelf uw examen boeken via Pearson VUE.

Het voordeel van uw examen boeken via Pearson VUE is dat u zelf bepaalt waar en wanneer u uw examen doet. Met meer dan 30 beschikbare examenlocaties is er altijd een locatie bij u in de buurt.
Onze examenpartner geeft, namens de certificeringspartij, een origineel certificaat uit. U krijgt dus altijd een geregistreerd en internationaal erkend certificaat.
De kosten van het examen zijn niet inbegrepen in de prijs van de training. Optioneel kunt u direct een examenvoucher meebestellen. Met een examenvoucher kunt u zichzelf voor het examen inschrijven.

Lees meer >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *