Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 – ICND2 (exam 640-816)

Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 - ICND2 (exam 640-816)U bereidt zich voor op het behalen van het Cisco certificaat CCNA Routing and Switching. Na het volgen van deze Cisco ICND2 training / cursus bent u klaar om het tweede en laatste examen voor deze certificering te halen.
Onderwerpen die in deze training onder andere aan bod komen zijn het optimaliseren van performance, OSPF implementatie, EIGRP implementatie, access control lists, de overgang naar IPv6 en nog veel meer.
Uw resultaat
Na het volgen van deze training bent u klaar om het certificeringsexamen 640-816 met succes af te ronden. Dit is het tweede en laatste examen dat u moet halen voor de CCNA certificering.
Doelgroep
Netwerkbeheerders van een Cisco netwerk die het internationaal erkende certificaat CCNA Routing and Switching willen behalen.
Inhoud ICND2 training / cursus
De training / cursus is opgebouwd uit verschillende lessen:
Cisco ICND2: Improving Switched Network and VLAN PerformanceCisco ICND2: Routing Fundamentals, Subnetting, and VLSMsCisco ICND2: Single-Area OSPF ImplementationCisco ICND2: EIGRP ImplementationCisco ICND2: Transitioning to IPv6Cisco ICND2: Access Control ListsCisco ICND2: Address Space ManagementCisco ICND2: VPN and Point-to-Point WAN ConnectionsCisco ICND2: Extending the LAN to a WANKennistest Optionele examentraining (proefexamens)
In aanvulling op deze training kunt u een speciale examentraining aanschaffen. De examentraining bevat verschillende proefexamens die het echte examen dicht benaderen. Zowel qua vorm als qua inhoud. Dit is de ultieme manier om te testen of u klaar bent voor het examen. U kunt deze examentraining optioneel meebestellen door bovenin de optie "Examentraining" op "Ja" te zetten. Lees hier meer over deze examentraining:

Proefexamen 640-816: Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2)

Benodigde voorkennis
U heeft de training Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 – ICND1 met succes afgerond.
Examen via Pearson VUE
Na afronding van uw training kunt u zichzelf inplannen voor het examen. U kunt optioneel direct een examenvoucher meebestellen of zelf uw examen boeken via Pearson VUE.

Het voordeel van uw examen boeken via Pearson VUE is dat u zelf bepaalt waar en wanneer u uw examen doet. Met meer dan 30 beschikbare examenlocaties is er altijd een locatie bij u in de buurt.
Onze examenpartner geeft, namens de certificeringspartij, een origineel certificaat uit. U krijgt dus altijd een geregistreerd en internationaal erkend certificaat.
De kosten van het examen zijn niet inbegrepen in de prijs van de training. Optioneel kunt u direct een examenvoucher meebestellen. Met een examenvoucher kunt u zichzelf voor het examen inschrijven.

Lees meer >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *