LPIC Junior Level Linux Professional (LPIC-1) Exam 102

LPIC Junior Level Linux Professional (LPIC-1) Exam 102In deze Linux training / cursus leert u het systeembeheer uit te voeren voor een Linux installatie. Na afronding bent u klaar om het tweede examen voor de certificering LPIC-1 te doen.
Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn beveiliging, gebruikersbeheer, groepen, printen in Linux, de kernel, e-mail, Linux in uw netwerk, apache op Linux en nog veel meer.
Deze training is niet gericht op een specifieke distributie van Linux. U leert de algemene vaardigheden om het tweede examen van het kwaliteitscertificaat Junior Level Linux Professional te halen.
Uw resultaat
Na het volgen van deze training bent u in staat zelfstandig het systeembeheer voor een Linux systeem uit te voeren.
Doelgroep
Linux systeembeheerders die hun LPIC-1 certificaat willen halen. De LPIC-1 certificering is een internationaal erkende en distributie onafhankelijke Linux certificering van het Linux Professional Institute (LPI).
Inhoud Linux training / cursus
De training / cursus LPIC Junior Level Linux Professional examen 102 is opgebouwd uit verschillende lessen:
The Linux KernelWriting Shell Scripts in LinuxAdministrative and Documentation Tasks in LinuxManaging Linux User and Group AccountsAdministering Linux System Tasks and Backup StrategiesNetworking Fundamentals in LinuxNetworking Services in LinuxWorking with Sendmail and ApacheSecurity in a Linux EnvironmentPrinting in LinuxData Management, Localization, and Encryption in LinuxMail Transfer Agents and Accessibility in LinuxOptionele examentraining (proefexamens)
In aanvulling op deze training kunt u een speciale examentraining aanschaffen. De examentraining bevat verschillende proefexamens die het echte examen dicht benaderen. Zowel qua vorm als qua inhoud. Dit is de ultieme manier om te testen of u klaar bent voor het examen. U kunt deze examentraining optioneel meebestellen door bovenin de optie "Examentraining" op "Ja" te zetten. Lees hier meer over deze examentraining:

Proefexamen LPIC-1: Exam 102 (LPI)

Benodigde voorkennis
U moet de training LPIC Junior Level Linux Professional (LPIC-1) Exam 101 met succes hebben afgerond.

Combinatievoordeel
U kunt voor een extra voordelige prijs de trainingen voor examen 101 en 102 gecombineerd aanschaffen: LPIC Junior Level Linux Professional (LPIC-1) Exam 101 + 102.

Lees meer >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *