Powerpoint 2007 Basiscursus

Powerpoint 2007 BasiscursusIn deze Powerpoint 2007 cursus / training leert u alle basisfunctionaliteiten van Powerpoint 2007. Deze PowerPoint cursus is gericht op iedereen die een gedegen basiskennis wil van Powerpoint 2007.
Microsoft Powerpoint is de standaard software om presentaties mee te maken bij het overgrote deel van de Nederlandse bedrijven. Tevens wordt het veelvuldig gebruikt door thuisgebruikers. De flexibele opzet van deze cursus zorgt ervoor dat u straks optimaal gebruik kunt maken van Powerpoint 2007.
Uitgebreide praktijkervaring
U krijgt online toegang tot het programma Powerpoint 2007. Via uw browser logt u in op een pc waarop alles is geïnstalleerd dat u nodig heeft voor deze cursus. Op deze online pc volgt u onze interactieve cursus en voert u de oefeningen ook echt uit in Powerpoint 2007. Geen simulaties, u krijgt echte praktijkervaring. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internettoegang.
Op maat gemaakt voor u
Aan het begin van de cursus doet u een kennistest. Op basis van deze kennistest wordt de inhoud van de cursus afgestemd op uw individuele leerbehoefte en de kennis die u reeds heeft. U krijgt dus alleen die lesstof aangeboden die uw bestaande kennis uitbreidt.
Uw resultaat
Na het volgen van deze cursus kent u alle belangrijke basisfunctionaliteiten van Powerpoint 2007 en kunt u Powerpoint 2007 optimaal gebruiken in uw eigen praktijksituatie.
Doelgroep
Iedereen die regelmatig met Powerpoint 2007 werkt of gaat werken. Zowel geschikt voor beginnende als gevorderde gebruikers die een gedegen basiskennis willen van Powerpoint 2007.
Inhoud Powerpoint 2007 Cursus
De Powerpoint 2007 basiscursus / training is opgedeeld in verschillende onderwerpen. Uw huidige kennisniveau bepaalt welke onderdelen u per onderwerp krijgt aangeboden.
Maak uw eerste dia?sSpeel af, en maak een uitdraai van de voorstellingVerzorg de tekst van uw dia?sZet uw speech om in een diavoorstellingMaak uw dia?s opEn dan de afbeeldingenGegevens grafisch weergevenVoer tabellen en diagrammen in
Benodigde voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis nodig. U beschikt over algemene computervaardigheden.

Lees meer >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *