PowerPoint 2010 Compleet

PowerPoint 2010 CompleetIn deze PowerPoint 2010 cursus / training maakt u uitgebreid kennis met PowerPoint 2010. Alle functionaliteiten komen aan bod. Deze PowerPoint cursus is zowel bedoeld voor de beginnende PowerPoint gebruiker als de ervaren PowerPoint 2010 gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden.
Microsoft PowerPoint is de standaard software om presentaties mee te maken bij het overgrote deel van de Nederlandse bedrijven. Tevens wordt het veelvuldig gebruikt door thuisgebruikers. De flexibele opzet van deze cursus zorgt ervoor dat u straks optimaal gebruik kunt maken van PowerPoint 2010.
Uitgebreide praktijkervaring
U krijgt online toegang tot het programma PowerPoint 2010. Via uw browser logt u in op een pc waarop alles is geïnstalleerd dat u nodig heeft voor deze cursus. Op deze online pc volgt u onze interactieve cursus en voert u de oefeningen ook echt uit in PowerPoint 2010. Geen simulaties, u krijgt echte praktijkervaring. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internettoegang.
Op maat gemaakt voor u
Aan het begin van de cursus doet u een kennistest. Op basis van deze kennistest wordt de inhoud van de cursus afgestemd op uw individuele leerbehoefte en de kennis die u reeds heeft. U krijgt dus alleen die lesstof aangeboden die uw bestaande kennis uitbreidt.
Uw resultaat
Na het volgen van deze PowerPoint cursus kent u alle relevante functionaliteiten van PowerPoint 2010 en kunt u PowerPoint 2010 optimaal gebruiken in uw eigen praktijksituatie.
Doelgroep
Iedereen die regelmatig met PowerPoint 2010 werkt of gaat werken. Zowel geschikt voor beginnende als gevorderde gebruikers. Tevens geschikt voor iedereen die zich wil voorbereiden op het MOS examen (Microsoft Office Specialist).
Inhoud PowerPoint 2010 Cursus
De PowerPoint 2010 cursus / training is opgedeeld in verschillende onderwerpen. Uw huidige kennisniveau bepaalt welke onderdelen u per onderwerp krijgt aangeboden.
Leer PowerPoint kennen en maak uw eerste dia’sDia voorstellingen tonen en afdrukkenVerzorg de tekst op uw dia’sZet uw toespraak om in dia’sDia’s vormgevenVerrijk uw presentatie met grafische objectenPlaats tabellen en diagrammenWordt behendiger in diabeheerGebruik diamodellenMaak bewegende dia’sGeslaagde presentatieOm meer te weten
Benodigde voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis nodig. U beschikt over algemene computervaardigheden.
Microsoft Office Specialist Certificering
Wilt u na de cursus het officiële Microsoft Office Specialist (MOS) examen doen? Ook dan zit u met deze cursus goed. Deze cursus bevat alle lesstof die nodig is om het MOS examen te halen. MOS is een formele internationale certificering van Microsoft waarmee u kunt aantonen over uitgebreide kennis van Microsoft Office te beschikken.

Lees meer >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *