Word 2007 Basiscursus

Word 2007 BasiscursusIn deze Word 2007 cursus / training leert u alle basisfunctionaliteiten van Word 2007. Deze Word cursus is gericht op iedereen die een gedegen basiskennis wil van Word 2007.
Microsoft Word is de standaard tekstverwerker bij het overgrote deel van de Nederlandse bedrijven. Tevens wordt het veelvuldig gebruikt door thuisgebruikers. De flexibele opzet van deze cursus zorgt ervoor dat u straks optimaal gebruik kunt maken van Word 2007.
Uitgebreide praktijkervaring
U krijgt online toegang tot het programma Word 2007. Via uw browser logt u in op een pc waarop alles is geïnstalleerd dat u nodig heeft voor deze cursus. Op deze online pc volgt u onze interactieve cursus en voert u de oefeningen ook echt uit in Word 2007. Geen simulaties, u krijgt echte praktijkervaring. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internettoegang.
Op maat gemaakt voor u
Aan het begin van de cursus doet u een kennistest. Op basis van deze kennistest wordt de inhoud van de cursus afgestemd op uw individuele leerbehoefte en de kennis die u reeds heeft. U krijgt dus alleen die lesstof aangeboden die uw bestaande kennis uitbreidt.
Uw resultaat
Na het volgen van deze Word cursus kent u alle belangrijke basisfunctionaliteiten van Word 2007 en kunt u Word 2007 optimaal gebruiken in uw eigen praktijksituatie.
Doelgroep
Iedereen die regelmatig met Word 2007 werkt of gaat werken. Zowel geschikt voor beginnende als gevorderde gebruikers die een gedegen basiskennis willen van Word 2007.
Inhoud Word 2007 Cursus
De Word 2007 basiscursus / training is opgedeeld in verschillende onderwerpen. Uw huidige kennisniveau bepaalt welke onderdelen u per onderwerp krijgt aangeboden.
Verken Word en vul een eenvoudige tekst aanPresenteer de tekst eenvoudig met opmaakMaak een document, schik, druk afMaak alinea’s op, deel tekst inBeheer tabs, lijsten, paginanummersOntdek onontbeerlijke functiesBeheers thema’s, stijlen, sjablonenWeet hoe u een tabel in een tekst plaatsVerfraai uw tekst met grafische objecten
Benodigde voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis nodig. U beschikt over algemene computervaardigheden.

Lees meer >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *