Access 2007 Compleet

Access 2007 CompleetIn deze Access 2007 cursus / training maakt u uitgebreid kennis met Access 2007. Alle functionaliteiten komen aan bod. Deze Access cursus is zowel bedoeld voor de beginnende Access gebruiker als de ervaren Access 2007 gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden.
Microsoft Access is het database programma binnen Microsoft Office 2007. U kunt er eenvoudige tot zeer complexe databases en/of applicaties mee maken. Zowel bedoeld voor zakelijke als particuliere gebruikers. De flexibele opzet van deze cursus zorgt ervoor dat u straks optimaal gebruik kunt maken van Access 2007.
Uitgebreide praktijkervaring
U krijgt online toegang tot het programma Access 2007. Via uw browser logt u in op een pc waarop alles is geïnstalleerd dat u nodig heeft voor deze cursus. Op deze online pc volgt u onze interactieve cursus en voert u de oefeningen ook echt uit in Access 2007. Geen simulaties, u krijgt echte praktijkervaring. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internettoegang.
Op maat gemaakt voor u
Aan het begin van de cursus doet u een kennistest. Op basis van deze kennistest wordt de inhoud van de cursus afgestemd op uw individuele leerbehoefte en de kennis die u reeds heeft. U krijgt dus alleen die lesstof aangeboden die uw bestaande kennis uitbreidt.
Uw resultaat
Na het volgen van deze Access cursus kent u alle relevante functionaliteiten van Access 2007 en kunt u Access 2007 optimaal gebruiken in uw eigen praktijksituatie.
Doelgroep
Iedereen die regelmatig met Access 2007 werkt of gaat werken. Zowel geschikt voor beginnende als gevorderde gebruikers. Tevens geschikt voor iedereen die zich wil voorbereiden op het MOS examen (Microsoft Office Specialist).
Inhoud Access 2007 Cursus
De Access 2007 cursus / training is opgedeeld in verschillende onderwerpen. Uw huidige kennisniveau bepaalt welke onderdelen u per onderwerp krijgt aangeboden.
Verken een databaseVolg uw recordsBeveilig de databaseStap over op de tabellenSpeel met de objectenStel in om beter uit te voerenPlaats uw besturingselementenVerzorg uw besturingselementenPrint uit in het rapportInvoeren… uitvoerenOm er nog meer over te weten
Benodigde voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis nodig. U beschikt over algemene computervaardigheden.
Microsoft Office Specialist Certificering
Wilt u na de cursus het officiële Microsoft Office Specialist (MOS) examen doen? Ook dan zit u met deze cursus goed. Deze cursus bevat alle lesstof die nodig is om het MOS examen te halen. MOS is een formele internationale certificering van Microsoft waarmee u kunt aantonen over uitgebreide kennis van Microsoft Office te beschikken.

Lees meer >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *