Microsoft Office 2010 Totaalpakket

Microsoft Office 2010 TotaalpakketIn deze Office 2010 cursus / training maakt u uitgebreid kennis met de verschillende programma’s die onderdeel uitmaken van Microsoft Office 2010. Alle functionaliteiten komen aan bod. Deze Office 2010 cursus is zowel bedoeld voor de beginnende Office 2010 gebruiker als de ervaren Office 2010 gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden.
Microsoft Office is het bekendste en meest gebruikte pakket bij Nederlandse bedrijven. Microsoft Office bestaat uit verschillende programma’s die u als kenniswerker dagelijks gebruikt: Word, Excel, Outlook & Powerpoint. Office 2010 is zowel bedoeld voor zakelijke als particuliere gebruikers.
Uitgebreide praktijkervaring
U krijgt online toegang tot de verschillende programma’s die onderdeel uitmaken van Microsoft Office 2010. Via uw browser logt u in op een pc waarop alles is geïnstalleerd dat u nodig heeft voor deze cursus. Op deze online pc volgt u onze interactieve cursus en voert u de oefeningen ook echt uit in de diverse programma’s. Geen simulaties, u krijgt echte praktijkervaring. Het enige wat u nodig heeft is een computer met internettoegang.
Op maat gemaakt voor u
Aan het begin van de cursus doet u een kennistest. Op basis van deze kennistest wordt de inhoud van de cursus afgestemd op uw individuele leerbehoefte en de kennis die u reeds heeft. U krijgt dus alleen die lesstof aangeboden die uw bestaande kennis uitbreidt.
Uw resultaat
Na het volgen van deze Office 2010 cursus kent u alle relevante functionaliteiten van de verschillende programma’s van Microsoft Office 2010 en kunt u Office 2010 optimaal gebruiken in uw eigen praktijksituatie. U mag uzelf met recht een Office 2010 expert noemen.
Doelgroep
Iedereen die regelmatig met de verschillende programma’s van Microsoft Office 2010 werkt of gaat werken. Zowel geschikt voor beginnende als gevorderde gebruikers. Tevens geschikt voor iedereen die zich wil voorbereiden op de diverse MOS examens (Microsoft Office Specialist).
Inhoud Microsoft Office 2010 Cursus
De Office 2010 cursus / training is opgedeeld in een cursus per Office programma. Per Office 2010 programma worden verschillende onderwerpen behandeld. Uw huidige kennisniveau bepaalt welke onderdelen u per programma krijgt aangeboden.
Excel 2010
Ontdek Excel, vul een tabel inMaak uw eerste berekeningenVerzorg de opmaak van uw gegevensEen werkmap maken, afdrukkenEfficiënter werken met ExcelDe werkbladen van uw werkmappen aanpassenEvolueren naar ingewikkelde tabellenAfdrukken met oog op communicatiePresenteer uw cijfers in grafiekvormVerfraai uw tabellenEfficiënter omgaan met de spreadsheetHaal het beste uit uw gegevenstabellenKruis uw gegevensKies de juiste formuleOntdek nieuwe functionaliteitenWerkmappen delen op een veilige manierOm er nog meer van te weten te komen
Word 2010
Leer Word kennen, vul een simpele tekst aanPas een minimale opmaak op de tekst toeMaak een document, deel de pagina’s in, druk het document af en gebruik de helpfunctieAlinea’s indelen en tekst reorganiserenTabs, lijsten en paginanummers beherenLeer deze onmisbare functies kennenBeheer thema’s, stijlen, sjablonenWeet hoe u een tabel in een tekst gebruiktVerfraai uw tekst met grafische objectenVermijd onnodig typwerkEnvelop afdrukken, mailing uitvoerenWerken met lange documentenUw lange documenten afrondenSamenwerkenVoor meer mogelijkheden
Outlook 2010
Ontdek het digitale postvakGemakkelijk communicerenOntdek essentiële onderdelen van OutlookOrganiseer uw berichtenOntdek het digitale postvakGrootte van uw postvak verkleinenGeen afspraak meer vergetenBeheers OutlookOm er nog meer van te weten
Powerpoint 2010
Leer PowerPoint kennen en maak uw eerste dia’sDia voorstellingen tonen en afdrukkenVerzorg de tekst op uw dia’sZet uw toespraak om in dia’sDia’s vormgevenVerrijk uw presentatie met grafische objectenPlaats tabellen en diagrammenWordt behendiger in diabeheerGebruik diamodellenMaak bewegende dia’sGeslaagde presentatieOm meer te weten
Benodigde voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis nodig. U beschikt over algemene computervaardigheden.
Volume voordeel
Wanneer u een groot aantal cursussen in één keer wilt afnemen, kunt u gebruik maken van ons volume voordeel.

51 tot 150 gebruikers/cursussen: 25% korting
151 tot 300 gebruikers/cursussen: 40% korting
301 tot 500 gebruikers/cursussen: 60% korting
Meer dan 500 gebruikers?Neem dan contact met ons op voor een maatwerk voorstel.

De korting wordt tijdens uw bestelling automatisch verrekend.
Microsoft Office Specialist Certificering
Wilt u na de cursus het officiële Microsoft Office Specialist (MOS) examen doen? Ook dan zit u met deze cursus goed. Deze cursus bevat alle lesstof die nodig is om het MOS examen te halen. MOS is een formele internationale certificering van Microsoft waarmee u kunt aantonen over uitgebreide kennis van Microsoft Office te beschikken.

Lees meer >>

Waar andere bezoekers op zochten:

  • outlook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *