Outlook 2003 Compleet

Outlook 2003 CompleetIn deze Outlook cursus / training maakt u uitgebreid kennis met Outlook 2003. Alle functionaliteiten komen aan bod. Deze cursus is zowel bedoeld voor de beginnende Outlook gebruiker als de ervaren Outlook 2003 gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden.
Microsoft Outlook is de standaard e-mail- en agendasoftware bij het overgrote deel van de Nederlandse bedrijven. Tevens wordt het veelvuldig gebruikt door thuisgebruikers. De flexibele opzet van deze cursus zorgt ervoor dat u straks optimaal gebruik kunt maken van Outlook 2003.
Uitgebreide praktijkervaring
U krijgt toegang tot interactieve oefeningen met Outlook 2003. Via uw browser logt u in op een pc waarop alles is geïnstalleerd dat u nodig heeft voor deze cursus. Op deze online pc volgt u de cursus en voert u de oefeningen in Outlook 2003 uit met behulp van simulatiesoftware. De simulaties zijn bijna niet van echt te onderscheiden. U doet dus direct praktijkervaring op. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internettoegang.
Op maat gemaakt voor u
Aan het begin van de cursus doet u een kennistest. Op basis van deze kennistest wordt de inhoud van de cursus afgestemd op uw individuele leerbehoefte en de kennis die u reeds heeft. U krijgt dus alleen die lesstof aangeboden die uw bestaande kennis uitbreidt.
Uw resultaat
Na het volgen van deze Outlook cursus kent u alle relevante functionaliteiten van Outlook 2003 en kunt u Outlook 2003 optimaal gebruiken in uw eigen praktijksituatie.
Doelgroep
Iedereen die regelmatig met Outlook 2003 werkt of gaat werken. Zowel geschikt voor beginnende als gevorderde gebruikers. Tevens geschikt voor iedereen die zich wil voorbereiden op het MOS examen (Microsoft Office Specialist).
Inhoud Outlook 2003 Cursus
De Outlook 2003 cursus / training is opgedeeld in verschillende onderwerpen. Uw huidige kennisniveau bepaalt welke onderdelen u per onderwerp krijgt aangeboden.
E-mailberichten en ContactpersonenAgenda, Taken en NotitiesWerkomgeving Outlook 2003
Benodigde voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis nodig. U beschikt over algemene computervaardigheden.
Microsoft Office Specialist Certificering
Wilt u na de cursus het officiële Microsoft Office Specialist (MOS) examen doen? Ook dan zit u met deze cursus goed. Deze cursus bevat alle lesstof die nodig is om het MOS examen te halen. MOS is een formele internationale certificering van Microsoft waarmee u kunt aantonen over uitgebreide kennis van Microsoft Office te beschikken.

Lees meer >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *