Outlook 2010 Compleet

Outlook 2010 CompleetIn deze Outlook 2010 cursus / training maakt u uitgebreid kennis met Outlook 2010. Alle functionaliteiten komen aan bod. Deze Outlook cursus is zowel bedoeld voor de beginnende Outlook gebruiker als de ervaren Outlook 2010 gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden.
Microsoft Outlook is de standaard e-mail- en agendasoftware bij het overgrote deel van de Nederlandse bedrijven. Tevens wordt het veelvuldig gebruikt door thuisgebruikers. De flexibele opzet van deze cursus zorgt ervoor dat u straks optimaal gebruik kunt maken van Outlook 2010.
Uitgebreide praktijkervaring
U krijgt online toegang tot het programma Outlook 2010. Via uw browser logt u in op een pc waarop alles is geïnstalleerd dat u nodig heeft voor deze cursus. Op deze online pc volgt u onze interactieve cursus en voert u de oefeningen ook echt uit in Outlook. Geen simulaties, u krijgt echte praktijkervaring. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internettoegang.
Op maat gemaakt voor u
Aan het begin van de cursus doet u een kennistest. Op basis van deze kennistest wordt de inhoud van de cursus afgestemd op uw individuele leerbehoefte en de kennis die u reeds heeft. U krijgt dus alleen die lesstof aangeboden die uw bestaande kennis uitbreidt.
Uw resultaat
Na het volgen van deze Outlook cursus kent u alle relevante functionaliteiten van Outlook 2010 en kunt u Outlook 2010 optimaal gebruiken in uw eigen praktijksituatie.
Doelgroep
Iedereen die regelmatig met Outlook 2010 werkt of gaat werken. Zowel geschikt voor beginnende als gevorderde gebruikers. Tevens geschikt voor iedereen die zich wil voorbereiden op het MOS examen (Microsoft Office Specialist).
Inhoud Outlook 2010 Cursus
De Outlook 2010 cursus / training is opgedeeld in verschillende onderwerpen. Uw huidige kennisniveau bepaalt welke onderdelen u per onderwerp krijgt aangeboden.
Ontdek het digitale postvakGemakkelijk communicerenOntdek essentiële onderdelen van OutlookOrganiseer uw berichtenOntdek het digitale postvakGrootte van uw postvak verkleinenGeen afspraak meer vergetenBeheers OutlookOm er nog meer van te weten
Benodigde voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis nodig. U beschikt over algemene computervaardigheden.
Microsoft Office Specialist Certificering
Wilt u na de cursus het officiële Microsoft Office Specialist (MOS) examen doen? Ook dan zit u met deze cursus goed. Deze cursus bevat alle lesstof die nodig is om het MOS examen te halen. MOS is een formele internationale certificering van Microsoft waarmee u kunt aantonen over uitgebreide kennis van Microsoft Office te beschikken.

Lees meer >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *