Powerpoint 2003 Compleet

Powerpoint 2003 CompleetIn deze PowerPoint cursus / training maakt u uitgebreid kennis met PowerPoint 2003. Alle functionaliteiten komen aan bod. Deze cursus is zowel bedoeld voor de beginnende PowerPoint gebruiker als de ervaren PowerPoint 2003 gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden.
Microsoft PowerPoint is de standaard software om presentaties mee te maken bij het overgrote deel van de Nederlandse bedrijven. Tevens wordt het veelvuldig gebruikt door thuisgebruikers. De flexibele opzet van deze cursus zorgt ervoor dat u straks optimaal gebruik kunt maken van PowerPoint 2003.
Uitgebreide praktijkervaring
U krijgt online toegang tot het programma PowerPoint 2003. Via uw browser logt u in op een pc waarop alles is geïnstalleerd dat u nodig heeft voor deze cursus. Op deze online pc volgt u onze interactieve cursus en voert u de oefeningen ook echt uit in PowerPoint 2003. Geen simulaties, u krijgt echte praktijkervaring. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internettoegang.
Op maat gemaakt voor u
Aan het begin van de cursus doet u een kennistest. Op basis van deze kennistest wordt de inhoud van de cursus afgestemd op uw individuele leerbehoefte en de kennis die u reeds heeft. U krijgt dus alleen die lesstof aangeboden die uw bestaande kennis uitbreidt.
Uw resultaat
Na het volgen van deze PowerPoint cursus kent u alle relevante functionaliteiten van PowerPoint 2003 en kunt u PowerPoint 2003 optimaal gebruiken in uw eigen praktijksituatie.
Doelgroep
Iedereen die regelmatig met PowerPoint 2003 werkt of gaat werken. Zowel geschikt voor beginnende als gevorderde gebruikers. Tevens geschikt voor iedereen die zich wil voorbereiden op het MOS examen (Microsoft Office Specialist).
Inhoud PowerPoint 2003 Cursus
De PowerPoint 2003 cursus / training is opgedeeld in verschillende onderwerpen. Uw huidige kennisniveau bepaalt welke onderdelen u per onderwerp krijgt aangeboden.
Tekst invoeren en wijzigen, dia’s en presentaties beherenTekens en alinea’s opmaken, afdrukken, ontwerpsjabloonOverzicht, spelling, tekenobjecten maken en beherenBeheer en opmaak van objecten en afbeeldingen, geluidsobjecten invoegenKleuren van dia’s, dianummering, animatie-effecten, overgangTabellen, grafieken, diagrammen, organigrammen invoegen, revisiebeheer, Webpublicaties
Benodigde voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis nodig. U beschikt over algemene computervaardigheden.
Microsoft Office Specialist Certificering
Wilt u na de cursus het officiële Microsoft Office Specialist (MOS) examen doen? Ook dan zit u met deze cursus goed. Deze cursus bevat alle lesstof die nodig is om het MOS examen te halen. MOS is een formele internationale certificering van Microsoft waarmee u kunt aantonen over uitgebreide kennis van Microsoft Office te beschikken.

Lees meer >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *